Maandmandala | April week 5

Hoera, de maandmandala van april is af!

Mandala april_5

Zoals verwacht heb ik in het midden nog wat meer zwart toegevoegd. Daarna vond ik de rand om de zwarte druppels nog wat te wit, maar deze helemaal zwart maken ging natuurlijk niet. Dan zijn stipjes altijd een goed idee.

Dit is de laatste maandmandala. Geen paniek, natuurlijk stop ik niet met tekenen, ben je mal! Ik ga alleen de manier waarop ik de tekeningen met jullie deel anders aanpakken. Nu krijg je elke week een update te zien, maar moet je steeds terug naar de vorige week klikken om te zien hoe de vorige tekening er ook alweer uitzag. Het lijkt mij veel leuker om alle scans te verzamelen en zodra de tekening af is, deze met jullie te delen in één blogbericht. Zo kun je veel beter zien hoe zo’n tekening ontstaat. Ik weet niet of ik het red om volgende week zaterdag al zo’n blogbericht met jullie te delen, maar ik ga mijn best doen.

Voor nu wens ik je alvast een heerlijk weekend!

Liefs,
Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *